avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... inscriere provizorie in cartea funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

inscriere provizorie in cartea funciara

Buna ziua, am o problema, sunt trecut in cartea funciara -insciere drept de proprietate provizorie- ccum pot modufica acesta sa fie definitiva si nu doar provizorie????? va rog niste sfaturi ce as avea de urmat????
Cel mai recent răspuns: olgabejat , utilizator 11:15, 20 Februarie 2015
chiar nici o parere ???un sfat??? ceva?
Cazurile de înscriere provizorie sunt limitativ prevăzute de Codul Civil în art. 898 .În care dintre acestea vă încadrați :

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Experienta mea cu cumpararea de imobile aflate in executari silite, si cand oare vor inceta sa reprezinte practic un camp minat si foarte riscant? vioricaw vioricaw In ultimii 2 ani am participat la mai multe licitatii publice pentru apartamente scoase la vanzare in urma unor executari silite realizate de executori ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune numere cadastrale romeoproiectare32 romeoproiectare32 Buna ziua ! Conform noului Cod Civil, exista uzucapiunea tabulara de 5 ani si extratabulara de 10 ani. Daca am un imobil pe care l-am masurat si OCPI ... (vezi toată discuția)
Inscriere teren agricol in cf irina16 irina16 Vreau sa cumpar 17000 mp teren agricol de la proprieter , pe baza titlului de proprietate. Cum procedez pentru a imi putea inscrie pe numele meu aceasta ... (vezi toată discuția)