avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitionare autoturism pentru piese
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitionare autoturism pentru piese

Buna ziua. Doresc achizitionarea unui autoturism pentru a beneficia de piesele acestuia, fara a-l inscrie vreodata in circulatie.
As prefera ca radierea fiscala si cea din evidentele politiei sa o faca vanzatorul.
Cum pot incheia un contract de vanzare cumparare care sa nu ma oblige la o eventuala inscriere pe rol fiscal in cazul in care vanzatorul nu o radiaza si totodata sa nu pot fi acuzat ulterior de vreun furt al autoturismului? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:11, 16 Februarie 2015
Bunul mobil este tehnic functionabil ?

bine ar fi ca vanzatorul sa mentioneze in contract ca se cumpara pentru piese, sa va inmaneze certificatul fiscal si o copie a actului de radiere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto ! heathcliff heathcliff Buna seara. In luna iulie a.c. am gasit un autoturism pe un site de vanzari auto din Ro. Vanzatorul a fost de acord cu schimbul propus, cu autoturismul meu, ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism pentru dezmembrare danv74 danv74 Detin un autoturism Cielo; este inmatriculat pe numele meu, dar nu-l mai folosesc. Un cunoscut m-a rugat sa il vind lui, pentru piese de schimb. Vad doua ... (vezi toată discuția)