avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Varsta de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta de pensionare

La ce varsta ma pot pensiona an nastere 10 07 1956
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:00, 17 Februarie 2015
Ce sex? feminin sau masculin?
1. Daca sunteti femeie puteti solicita pensie pentru limita de varsta la 60 de ani si 6 luni, in ianuarie 2017.

2. Daca sunteti barbat puteti solicita pensie pentru limita de varsta la 65 de ani, in iulie 2021.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie drakin drakin Am si eu o intrebare o persoana care are 30 ani de munca din care 21 de ani grupa a II a de munca si varsta de 53 de ani poate iesi la pensie in baza legii ... (vezi toată discuția)
Pensionare SzegediEva SzegediEva Buna ziua! Am 55 ani in 1o.sept. Sont profesor. Din 1976 lucrez in invatanant incontinuu. Cand pot sa cer pensionare si la ce fel sunt indreptatit? Cu ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat pt. un pensionabil! Lmihai56 Lmihai56 Data nasterii 08 01 1956 Sex: masculin. Vechime in munca; 37ani (din care 15 ani11 luni de grupa II-a 100%) Care din variantele de pensionare se potrivesc ... (vezi toată discuția)