avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa dupa preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa dupa preaviz

Buna, mi s-a dat un preaviz acum cateva zile, pe baza art 65 (din motive neimputabile mie). Preavizul expira pe 27 februarie. Motivul a fost reorganizarea societatii, insa majoritatea angajatilor nu au primit. Acum, pe 12 februarie, ceilalti au primit bonuri de masa (pt prima data acordate). Ar fi trebuit sau nu sa primesc si eu, pt luna ianuarie si februarie, tinand cont ca contractul de munca se incheie pe 27 febr, dupa preaviz? Si, mai pot angaja pe postul meu pe altcineva? (se reorganizeaza societatea, si cica ar putea, ca cea veche se lichideaza. Oare asa sa fie?)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 17 Februarie 2015
Pe durata preavizului , c.i.m. isi produce toate efectele. Prin urmare, daca angajatorul are obligatia de a acorda tichete de msa , in cazul dvs acestea trebuie acordate aferent perioadei 01.01.2015 - 27.02.2015.
Si daca nu o face?
Atunci fie depuneti o sesizare la ITM , fie promovati o actiune in instanta sau amandoua concomitent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire bonuri de masa si conditii de demitere gbaii gbaii 1. Se poate legal, ca un angajator sa nu mai dea salariatilor bonuri de masa, fara sa-i anunte in prealabil, avand doar ca explicatie ca firma merge in ... (vezi toată discuția)
Se iau bonuri de masa daca sunt in preaviz? CipryCypri CipryCypri buna. As dori sa stiu daca pot lua bonuri de masa daca sunt in preaviz?? firma unde lucrez ne-a comunicat ca cei care sunt in preaviz nu mai iau bonuri de masa ... (vezi toată discuția)
Reorganizare judiciara-revenire din cic-unde? cristina75 cristina75 Ce este REORGANIZAREA JUDICIARA a unei firme? Care sunt efectele ei privind CIM? Revin cu situatia mea: sunt in CIC pana in 21 feb. 2009. Am aflat de ... (vezi toată discuția)