avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOR URGENT!! Transmitere act aditional fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOR URGENT!! Transmitere act aditional fara semnatura salariatului

Buna ziua, sunt intr-o situatie in care nu stiu cum se procedeaza si anume: la inceputul lunii februarie us-au emis acte aditionale privind micsorarea salariului iar unuia dintre salariati i s-a aprobat concediu fara plata, mentionez ca salariatul nu a semnat actul aditional . Transmit concediu fara plata ? Cum procedez in aceasta situatie
Cel mai recent răspuns: Didina0 , utilizator 11:10, 17 Februarie 2015
Suspendarea c.i.m. ca urmare a acordarii unuii CFP poate fi operata in REVISAL.

In principiu , depinde de decizia angajatorului ... Codul Muncii nu prevede obligativitatea suspendarii c.i.m. in aceasta situatea... art.54 dispune, contractul individual de muncă poate fi suspendat, prin acordul părţilor, în cazul concediilor fără plată pentru studii sau pentru interese personale.
Daca se va decide suspendarea c.i.m. in cazul CFP, atunci acestea se opereaza in REVISAL.

Pentru a preintampina divergenetele cu ITM-ul, cred ca este mai bine daca se raporteaza CFP-ul in REVISAL.
Ultima modificare: Luni, 16 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si cum ramane cu decizia si actul aditional care nu l-a semnat? Pot sa transmit in Revisal modificarea fara semnatura salariatului? Modificarea este din data de 01.02. iar CFP este din 06.02.Cum se procedeaza in aceasta situatie?
Actul aditional nesemnat nu are nicio valoare juridica si , prin urmare, in opinia mea acesta nu poate fi transmis in revisal , desi in practica intalnita , angajatorii decid asa ceva.
Da , dar riscam sa ne dea in judecata.Poate sa fie dat afara cand e in CFP?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa intocmesti decizie de suspendare cim pentru 1 zi de concediu fara plata? jacqueline_k jacqueline_k Pentru o singura zi de concediu fara plata este obligatorie intocmirea unei decizii de suspendare a CIM si, implicit, decizie de incetare a suspendarii? Dar ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata micon micon Buna seara. As dori sa stiu daca o cerere de invoire (concediu) fara plata se transmite si se inregistreaza de catre angajator la ITM sau in alta parte, cu ... (vezi toată discuția)
Cfp se inregistreaza obligatoriu in revisal? lylyan lylyan Buna ziua Daca salariatii au cfp este obligatorie decizie de suspendare/reluare si inregistrarea in revisal? Nu poate fi acordat cfp fara suspendarea ... (vezi toată discuția)