avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Donatie din strainatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Donatie din strainatate

Buna ziua,

Sunt intr-o situatie financiara mai rea si un prieten, persoana fizica, din Olanda (fost coleg de munca si de apartament) vrea sa-mi doneze 2000 de euro fara nicio obligatie prin transfer bancar. Trebuie sa fac vreun act cu el? Trebuie sa raportez acest lucru la finante?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: SorinI , utilizator 13:24, 16 Februarie 2015
nu.
Am uitat sa precizez ca persoana respectiva nu are cetatenie romana ci cetatenie olandeza. Schimba acest lucru ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț de cetățean olandez după 5 luni de la căsătorie Iman36 Iman36 Buna ziua. As dori sa detaliez in mare problema care o întâmpin . In urma cu 4 ani am cunoscut un tip olandez , ne-am frecventat reciproc in toți acești ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie/ pensie handicap gradul ii din romania in olanda damma damma Buna seara, sunt o persoana cu handicap gradul II, accentuat si permanent pentru care primesc o indemnizatie lunara de la Guvern. Urmeaza sa ma mut in ... (vezi toată discuția)
Acte de stare civila multilingve emise de autoritatile olandeze Kristinika Kristinika BUNA ZIUA AS DORI SA STIU VALABILITATEA EXTRACTELOR MULTILINGE EMISE DE OLANDEA PE TERITORIUL ROMANIEI Deci IN 2005 M AM CASATORIT IN OLANDA ,sotul meu ... (vezi toată discuția)