avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile concediu neluate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile concediu neluate

Buna ziua ! As vrea sa intreb, cum se procedeaza in cazul in care, pe anul 2014 am avut de luat 12 zile concediu de odihna, din care am luat doar 7, ramanand cu 5 neluate! (asta ptr ca doar o sapt mi s-a spus sa-mi iau, urmand restul sa-l iau intr-o alta perioada)
Acum sunt in concediu de crestere a copilului, timp de 2 ani de zile !
Doresc sa stiu, cum ramane cu cele 5 zile de concediu neluate? Ar trebui sa mi le plateasca? Am intrebat contabilitatea firmei si mi s-a zis ca nu stie cum se procedeaza in sensul acesta si ca trebuie intrebati sefii...nu stiu ce asteapta ei, dar eu astept un raspun si n-am primit ! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 16 Februarie 2015
zilele de concediu de odihna neefectuate se compenseaza in bani numai la incetarea contractului de munca. veti putea lua concediul ramas la revenirea din CIC.
pai si daca nu doresc sa mai revin acolo ? #-o
Daca nu mai reveniti la acel loc de munca, atunci angajatorul are obligatia sa va compenseze in bani zilele de CO neefectuate la incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata si lichidarea acestuia. I0ana89 I0ana89 As vrea sa stiu care sunt beneficiile angajatului ,la incetarea contractului de munca.Ce trebuie sa-i fie platit, daca acesta inceteaza raporturile de munca ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD doresc sa stiu daca in momentul in care se inchide contractul de munca cu un angajator acesta este obligat sa plateasca angajatului zilele de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna is_yka is_yka Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate compensa in bani concediul de odihna neefectuat in anul 2014, avand in vedere ca la data de 01.12.2014 contractul ... (vezi toată discuția)