avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Pe data de 20 o sa imi semnez demisia de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Pe data de 20 o sa imi semnez demisia de la locul ...

Buna ziua. Pe data de 20 o sa imi semnez demisia de la locul de munca. In aplicatie imi apare ca am 8 zile de concediu. La munca imi spun ca imi vor da acum doar o zi de concediu sapt aceasta, in loc de 2 si o zi libera ca sa nu raman pe plus cu 8 ore. Am inteles, de ce, ca sa nu imi plateasca ei in plus acele ore. Dar celelalte zile de ex nu ar trebui sa mi le plateasca? Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 16 Septembrie 2024
Zilele de CO neefectuate se compenseaza în bani la încetarea c.i.m.

În speță, de exemplu, dacă la încetarea c.i.m. mai aveați 5 zile de CO nefectuate acestea trebuie compensate în bani.
Va multumesc! Trebuie făcută cerere separat pentru asta?
Puteti face o solicitare scrisa in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata si lichidarea acestuia. I0ana89 I0ana89 As vrea sa stiu care sunt beneficiile angajatului ,la incetarea contractului de munca.Ce trebuie sa-i fie platit, daca acesta inceteaza raporturile de munca ... (vezi toată discuția)
Zile concediu neluate claudia_adrian claudia_adrian Buna ziua ! As vrea sa intreb, cum se procedeaza in cazul in care, pe anul 2014 am avut de luat 12 zile concediu de odihna, din care am luat doar 7, ramanand ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat Cossim Cossim Buna ziua, Imi puteti specifica articolul de lege care reglementeaza plata concediului de odihna nefectuat. De fapt ce vreau sa aflu este cum se ... (vezi toată discuția)