Imi puteti specifica articolul de lege care reglementeaza plata concediului de odihna nefectuat.
De fapt ce vreau sa aflu este cum se procedeaza legal in cazul in care am angajati de mai mult timp si nu si-au luat toate zilele de concediu de odihna. Stiu ca ele se platesc la finalul contractului insa nu stiu daca pentru toti anii. Stiu ca exista un termen de 3 ani cand pot fi reportate de la un an la altul.
Insa daca este un angajat mai vechi de 3 ani si in fiecare an ii raman de la 1 la 4 zile de zile neefectuate legal este sa i se plateasca toate din toti anii sau dupa 3 ani se prescriu si se platesc doar cele din ultimii 3 ani.
De acord. Intrebarea era daca cumva se prescriu dupa 18 luni (am gresit cu 3 ani:()?
Daca facem o simulare de exemplu este un angajat de 10 ani si in fiecare an a ramas cu 4 zile de concediu, la incetarea contractului se platesc 40 de zile?
art 144 Codul muncii:
(1) Dreptul la concediu de odihnă anual plătit este garantat tuturor salariaţilor.
(2) Dreptul la concediu de odihnă anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renunţări sau limitări.
...
Se prescrie dreptul la actiune in cazul in care se solicita plata zilelor de CO neefectuate la incetarea c.i.m.
Nu imi este foarte clar ce inseamna: "Se prescrie dreptul la actiune..." Ele se platesc, este o obligatie a angajatorului automat la incetarea contractului de munca, nu este necesara solicitarea din partea angajatului, nu?