avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eroare judicara. Batut crunt de un politist justitia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eroare judicara. Batut crunt de un politist justitia ma acuza ca l-am provocat. DOVEZI ZERO BARAT SPRE -1 !!



Conform legii magistratii pot lua decizii doar pe baza probelor din dosar, nu doar pe baza propriilor convingeri.

In fine, in urma cu 3 ani i-am zis "buna" unei tipe dintr-un club. Prietenul fetei, politist la ordine publica, a aflat si a venit si mi-a rupt maxilarul. pe scurt m-a batut in ultimul hal oferandu-mi injurii, pumni si picioare in cap. ambii ochi vineti, fruntea vanata, 3 hematoane intercraniene,etc. Toata fata imi era umflata.
Am asteptam 2 ani sa mi se faca dreptate. Desi pana si domnisoara a afirmat ca totul a inceput de la acel "buna", a fost crezut , fara dovezi, politistul care a zis ca am injurat-o pe respectiva si i-am cerut sa se culce cu mine.

Astfel desi am avut 18 zile IML (desi am avut dureri si luam medicamente timp de 6 luni) procurorul de caz i-a oferit NUP pe motivul ca eu am provocat scandalul! tipul are un singur martor care nu a declarat, nici el ca i-as adresat jignire domnisoarei respective.

De asemenea procurorul a fost smecher. NU a zis ca as fi injurat-o pe tipa, ce doar ca politistul s-a [plans de asa ceva si ca fapta nu prezinta pericol social pt. ca a fost generate de mine. Doamne, poti provoca pe cineva, sa-l pui sub stapanirea unei puternice tulburari sau emotii pt. ca-i spui "buna" unei fete ?

Am contestat la prim procuror si la judecator, si am pierdut. Desi nu aveau nici o proba impotriva mea.

Ce mai pot face? Pur si simplu nu o pot lasa. Sunt om de afaceri, foarte cunoscut in judet, nu e o problema sa investesc sume de bani, sa astept. Dar ce pot face?

Poate va intrebati de ce, daca am bani , nu ma duc la un avocat. Raspunsul: vreau sa nu fiu mintit, sa aud pareri diferite.

1. Plangere la DNA contra procurorul care a oferit o circumstanta atenunta pot depune?

Cel mai recent răspuns: ContSters336364 , utilizator 12:00, 19 Februarie 2015
Singura speranta era CEDO. Atata timp cat va permiteti sa platiti o consultatie, puteti solicita si opinia avizata a mai multor avocati daca considerati ca exista posibilitatea sa fiti mintit, desi nu inteleg aceasta temere a dvs.
Chiar nu se poate face nimic?
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
PanaMea, utilizator
Sesizati CSM-ul !
Andrei27111998 a scris:

Sesizati CSM-ul !

CSM poate examina activitatea sau conduita necorespunzătoare a judecătorilor sau procurorilor, încălcarea obligaţiilor profesionale în raporturile cu justiţiabilii ori săvârşirea de către aceştia a unor abateri disciplinare.
CSM nu analizeaza măsurile dispuse de procurori sau soluţiile pronunţate prin hotărârile judecătoreşti.

Alte discuții în legătură

Judecatori impartiali sau simpli agenti ai statului? Roland Mindrila Roland Mindrila Cum sa dea judecatorul o hotarare impotriva Statului care il plateste? La randul sau, justitiabilului nu mai poate avea incredere in actul de justitie, in ... (vezi toată discuția)
Audierea martorilor djmetalrock djmetalrock Audierea martorilor, solicitata de petent, este obligatorie pentru procuror sau este facultativa? Am facut o plangere penala, pentru fals in inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Procurorii dupa ce lege raspund? w0lfshad3 w0lfshad3 Doresc sa dau in judecata parchetul. Mentionez ca deja am inaintat dosarul instantei, si am termen pentru intampinarea dosarului de la parchet (pe care nu ... (vezi toată discuția)