avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

impreuna cu fosta sotie detin mai multe bunuri de a caror folosinta nu ma pot bucura.toate actele de proprietate comuna sau acte de proprietate a unor bunuri dobandite,achizitionate etc. sunt la ea.in afara de aceasta nu ma pot folosi de anumite bunuri care au fost mostenite de mine de la parinti.mi s-a interzis accesul in apartamentul proprietate comuna precum si dreptul de folosinta a bunurilor personale si comune.doresc un sfat cu privire la ce se poate face in acest caz,mentionand ca divortul a fost pronuntat in 2014 si pe perioada despartirii in fapt fosta sotie nu a dorit sub nici o forma o intelegere amiabila.
Cel mai recent răspuns: konstk , utilizator 14:30, 16 Februarie 2015
Nu ati avut si actiune pentru partaj (in cadrul procesului de divort ori separat)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul judiciar - nuante leslie leslie In cazul in care sotul si sotia au cumparat/construit in timpul casatoriei un teren+ vila la tara si doua garsoniere in oras, date in folosinta copiilor, toate ... (vezi toată discuția)
Partaj anadediu anadediu in speta avem un divort pronuntat in urma unei casatorii de 2 ani. cei doi soti, anterior casatoriei au trait in concubinaj notoriu timp de aprox 10 ani. in ... (vezi toată discuția)
Drepturi in concubinaj claudymaria claudymaria M-am impacat cu fostul sot dupa ce am divortat si avem deja 4 ani de impacare, timp in care am mai facut inca un copil. Ce drepturi am eu avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)