avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot obtine garsoniera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot obtine garsoniera

buna ziua !as dori sa stiu daca avem vreo sansa sa transcriem o garsoniera pe numele nostru aceasta avand ca titular pe tata care intre timp a decedat aceasta primita de la primarie nefiind cumparata de la ei ,platim chirie lunar.....suntem 3 frati eu fiind maritata si pe alt nume .Multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturi asupra unui apartament Izabela08 Izabela08 Buna ziua! Tatal meu a decedat acum 5 ani, iar mama dupa moartea lui ne-a dat afara pe mine si fratele meu, sustinand ca apartamentul e pe numele ei. E ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate greșit și greutăți la succesiune 1950 1950 Se poate face succesiune după un părinte decedat, dacă eu am act de proprietate ( actul de vânzare -cumpărare, din anul 1982 ) pe un teren , iar acest ... (vezi toată discuția)
Clauza de habitatie viagera intr-un contract de vanzare - cumparare ci-cristi ci-cristi Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune vis-a-vis de aceasta clauza de habitatie viagera. Pe scurt, tata a cumparat o garsoniera de ... (vezi toată discuția)