avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este normal ca instanta sa amane pronuntarea de 4 ori?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Este normal ca instanta sa amane pronuntarea de 4 ori?

Ma numesc marian am un proces cu flanco si sa amanat de 4 ori pronuntarea este un proces civil e normal asa ceva?X-(X-(
acum daca fac apel iar se judeca dosarul?? si dureaza vreun an de zile?
apelul nu mai dureaza atat de mult. dupa terminmarea procedurii prealabile de comunicare a motivelor de apel se va da termen destul de repede. dureaza insa si redactarea hotararii instantei de fond

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare de pronuntare- trebuie sa ma prezint la acea data? miki1619 miki1619 buna ziua! va rog frumos sa imi spuneti si mie daca s-a amanat pronuntarea ...trebuie sa ma duc in sala sau astept ca nu inteleg ce trebuie sa fac. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!mi se tot amana aprobarea deciziei de divort cu aceasta ... Stefanita Irodei Stefanita Irodei Buna ziua, se tot amana aprobarea deciziei de divort cu aceasta notificare \" 06.06.2023 Ora estimata: 09:00 Complet: C3 Tip solutie: Amânã ... (vezi toată discuția)
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)