avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plangere penala
Discuție deschisă în Executare silită

Plangere penala

Pot formula plangere penala impotriva unui executor judecatoresc?
Pentru executarea unei sentinte civile investita cu titlu executoriu am apelat la serviciile unui executor judecatoresc.Deoarece ex. jud. nu a solicitat incuviintarea executarii judecatoriei competente, au fost anulate toate actele de executare in urma contestatiei introduse si in consecinta si intoarcerea executarii, eu fiind obligat la inapoierea sumei executate silit(mentionez fara a fi desfiintat titlul executoriu ci doar actele de executare formulate de executorul judecatoresc. Se poate incadra la art.297 COD PENAL?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:06, 16 Februarie 2015
Se poate. Formulati plangere insotita si de o pretentie in despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce instanta este competenta pentru intoarcerea executarii ? flrn468 flrn468 Mi s-a desfiintat in apel, intr-o speta comerciala, o sentinta pe care am pus-o partial in executare. Fostul debitor ma citeaza insa la judecatoria unde ne-am ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare mobexport mobexport Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta: - in februarie 2012 am obtinut o hotarare judecatoreasca a instantei de contencios administrativ prin care ANRP ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)