Buna ziua.
Ma aflu intr-un proces prin care fosta sotie a depus o cerere de obtinere a unui ordin de restrictie si o cerere de acordare custodie totala.
Stadiu procesului a evoluat, eu prezentand probe clare cum ca de fapt dansa incearca sa-mi restrictioneze accesul la copil datorita faptului ca am sesizat protectia copilului in legatura cu cateva aspecte pe care le-am descoperit si anume : a intretinut relatii intime cu alt barbat in prezenta copilului ce are 7 ani, a incredintat copilul unei persoane straine acesta suferind un accident de masina, probleme de nutritie, de sanatate netratate, precum si un comportament nepotrivit sesizat in raportul protectiei copilului. Copilul are senzatii de singuratate, frica (face pe el), si are actiuni de automutilare.
Doresc sa va intreb daca credeti ca dupa aceste aspecte demonstrate de mine prin probe, martori si raportul protectiei copilului, doamna judecatoare imi va accepta o cerere reconventionala de acordare a custodiei copilului si daca am vreo sansa sa o obtin. Mentionez ca in momentul de fata avem custodie comuna stabilita prion hotarare judecatoreasca si mama imi refuza de 3 saptamani sa il vad.
Multumesc!
Se pare că dvs ați formulat o întâmpinare prin care ați relevat instanței aspectele mai sus menționate. Dacă e așa, atunci nu mai sunteți în termen deoarece cererea reconvențională trebuia depusă odată cu întâmpinarea.
Daca nu aveti o hotarare definitiva cu privire la ordinul de restrictie si aveti si un program de vizita stabilit de instanta pentru a va putea vedea copilul puteti apela la politie . Cu privire la depunerea reconventionalei nu mai sunteti in termen,trebuia sa o depuneti odata cu intampinarea. Daca nu aveti program de vizitare a copilului trebuie sa formulati o actiune in cest sens in fata instantei.
Nu am depus o intampinare, ci doar am explicat de ce fosta sotie doreste sa-mi restrictioneze total accesul si am inceput sa demonstrez asta prin cateva probe si martori ce urmeaza sa fie audiati la termenul urmator. Multumesc pt raspuns, cred ca voi depune o cerere de custodie pentru ca dosarele sa fie conexate.
Insa cred ca datorita faptului ca nu am depus inca nici una dintre parti concluziile suntem inca in termen? Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Multumesc!
Termene
Martonze
Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)