avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Banca imi ia alocatia copiilor
Discuție deschisă în Executare silită

Banca imi ia alocatia copiilor

Au trecut 3 ani de cand banca nu m-a mai contactat iar acum m-am trezit ca mi-a pus proprire pe contul in care primesc alocatia copiilor...am inteles ca este ilegal dar nu stiu ce sa fac.O persoana mi-a spus sa-i dau in judecata dar nu imi permit.Ce pot face in situatia aceasta?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:21, 16 Februarie 2015
Mergeti si cereti explicatii de la banca- sa va dea numele executorului care a infiintat poprirea si mergeti sa vb cu el sa faca adresa catre banca si sa va elibereze suma care provine din alocatii.
NU banca v-a pus poprire ci executorul judecatoresc v-a poprit contul fara sa stie ce intra in el, respectiv alocatia copil. Mergeti si informati in scris executorul de unde provin banii.
Temeiul este art.728 alin.7 codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)
Poprire azalee24 azalee24 Buna seara! se poate pune poprire pe alocatia de sustinere a familiei -Art. 6 Legea 277/2010 a Alocaţia ? care este legea va rog,care permite/nu permite ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara poprita mastalos mastalos Buna ziua, Am vrut sa ridic pensia alimentara a fetitei mele si am constatat ca ea a fost ridicata din cont de o firma de recuperare. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)