avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martor ,,incompatibil\\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martor ,,incompatibil"

La o institutie scolara unde paza se asigura in regim propriu,adica nu au contract cu firma de paza specializata,
1) paznicul respectiv isi desfasoara activitatea in conf cu disp art 11-13 din Legea 333/2003(cu modif ulterioare)?
2) daca paznicul unitatii poate avea calitatea de martor intr-un pr verbal de contraventie intocmit de org de politie la insasi solicitarea sa( paznicul desi nu a legitimat pe nimeni la accesul in incinta,elevii erau toti afara din curtea scolii dar a chemat politia ulterior ca au intrat persoane straine, adica 4 fosti elevi care asteptau la secretariat eliberarea dipl de bac) si
3) Pr verbal nu a fost intocmit in fata ,,contravenientului",
4) politistul a procedat legal cind a pus martor chiar pe paznicul care i-*a chemat ca a vazut persoane straine in scoala ?

S-a incalcat sau nu regimul juridic al contraventiilor?

Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Dreptul la autoaparare ContSters198147 ContSters198147 Recent am primit cateva amenintari prin telefon in care mi se aducea la cunostinta ca urmeaza sa fiu vizitat la liceu de un individ care doreste sa ma vatameze ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie Florin111 Florin111 Recent am avut o altercatie cu un agent de paza care mi-a refuzat accesul in magazin .Revenind in magazin ulterior dupa cca.30 de minute ,am fost abordat de ... (vezi toată discuția)
Neclaritate adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! am o problema si as avea nevoie de ajutor. am un magazin la tara, si acum 2 zile am avut control de la politia locala care au vrificat daca am ... (vezi toată discuția)