avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale neclaritate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

neclaritate

buna ziua! am o problema si as avea nevoie de ajutor. am un magazin la tara, si acum 2 zile am avut control de la politia locala care au vrificat daca am alarma instalata. alarma nu am dar detin toate celelalte mijloace necesare asigurarii pazei -grilaje, obloane, incuietori , iluminat de siguranta asa cum prevede alrt 3 alin 3 din legea 333/2003.mi-au facut proces verbal cu amenda de 2000 ron ca nu am alarma.
eu stiam ca politia locala trebuia sa trimita o notificare prin care ma informeaza ca in termen de... sa instalez alarma, abia dupa trebuiea sa-mi dea amenda. pentru prima data doar avertisment trebuia sa primesc. mai mult au trecyt si un martor pe procesul verbal, martor care nu exista, iar amenda este pe numele meu ca administrator, numele si datele societatii nici nu sunt trecute, ce pot sa fac in cazul asta? e corect ce proces verbal au intocmit domnii de la politia comunitara? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:26, 5 Septembrie 2009
Atacati in instanta Procesul verbal.Angajati un avocat pentru a depune contestatia la PV si cereti ca instanta sa schimbe sanctiunea din amenda in avertisment.Sunteti obligat sa aveti sistem de alarma si un contract de paza cu o societate autorizata'Puteti de asemenea,sa angaja o persoana pe postul de paznic de noapte
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2009
Leo R A, Consilier juridic
Sfatul meu este sa atacati imediat in instanta procesul verbal de contraventie fiindca este nul !
Intre timp asigurati-va ca indepliniti conditiile legale de functionare fiindca a doua amenda cu siguranta va fi intocmita mult mai corect si mai bine decat prima!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa instalez alarma? Lucian77 Lucian77 Buna seara, am deschis de aproape o saptamana o agentie de turism si azi m-au vizitat doi domni de la politie spunndu-mi ca trebuie s-mi instalez ... (vezi toată discuția)
Semnificatia legii 333 / 2003 republicata GeorgeVandu05 GeorgeVandu05 Conform legii 333 din 2003 republicata , articolul 3 pct. 3 , cate elemente de siguranta a societatii trebuie sa am : toate sau unul din ele ? ART. 3 / PCT. ... (vezi toată discuția)
Politia spune ca ... Qala Qala Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)