avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Semnificatia Legii 333 / 2003 republicata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Semnificatia Legii 333 / 2003 republicata

Conform legii 333 din 2003 republicata , articolul 3 pct. 3 , cate elemente de siguranta a societatii trebuie sa am : toate sau unul din ele ?
ART. 3 / PCT. 3
La unitatile unde nu este posibila realizarea unui sistem
de paza organizat, conducatorii acestora sunt obligati sa execute
împrejmuiri, grilaje, obloane, încuietori sigure, iluminat de
securitate, sisteme de alarma sau alte asemenea mijloace necesare
asigurarii pazei si integritatii bunurilor.
.....................................................................................................................
Mentionez pe aceasta cale ca unitatea comerciala functioneaza la parterul casei prevazuta cu usa termopan cu yala, iar curtea este ingradita gard si poarta metalica pe care o incui noaptea cu lantul.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: GeorgeVandu05 , utilizator 12:49, 27 Octombrie 2013
Daca aveti casa de marcat sunteti obligat sa aveti instalat sistem antiefractie si/sau sistem supraveghere video de catre o firma licentiata in acest sens de Politie.
In lege nu scrie ca , daca am casa de marcat, sunt obligat sa am x lucruri. In legea fiscalitatii da. Nu poti avea o unitate comerciala fara casa de marcat. Dar nu are nici-o treaba legea 333 cu casele de marcat. Nu scrie nicaieri. Va rog sa va documentati inainte de a scrie. Legea mai sus mentionata vizeaza paza bunurilor. O fi casa de marcat un bun valoric , dar alt lucru in afara de a se juca cu ea nu are. Nu se poate vinde/imprumuta nicaieri. Asadar, alte opinii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa instalez alarma? Lucian77 Lucian77 Buna seara, am deschis de aproape o saptamana o agentie de turism si azi m-au vizitat doi domni de la politie spunndu-mi ca trebuie s-mi instalez ... (vezi toată discuția)
Politia spune ca ... Qala Qala Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)
Legea 333/2003 actualizata cu 40/2010 predescughe predescughe La o asociatie de proprietari s-a trimis o informare in sensul ca la sediul asociatiilor de proprietari si in incaperile in care se incaseaza bani trebuiesc ... (vezi toată discuția)