avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Data inregistrare documente decont sofer transport ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Data inregistrare documente decont sofer transport intracomunitar

Cum procedam cu documentele pe care soferii care efectueaza transport intracomunitar le prezinta ca documente le decont? acestia revin in tara la 2-3 luni cand aduc documente din lunile anterioare, unele cu taxare inversa altele cu tva platit in tara de tranzit. Cu ce data inregistram aceste documente si este cazul sa rectificam D390/ regularizam D300? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AvocatulAnonim , utilizator 01:00, 17 Februarie 2015
luati va rog legatura cu un contabil mai cu experienta pentru ca va poate ajuta. In ceea ce priveste urgentarea documentatiei banuiesc ca aceastea pot fi scanate si trimse catre dvs. in termen util sau macar o fotografie sau un fax. Intarzierea acestora devine o corvoada pentru dvs indiferent de ce raspuns da contabilul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura fara tva ue dragalina2006 dragalina2006 buna ziua am o firma care efectueaza transport intracomunitar. soferul a cumparat in luna septembrie piese de schimb din Germania. factura a fost fara tva. ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara pt care furnizorul emite factura cu tva. Dida_Calita Dida_Calita Am urmatoarea situatie: Firma mea cumpara din Italia niste produse pe care le dau in consum in procesul de productie al meu. Firma italiana de la care cumpar, ... (vezi toată discuția)
Regularizare declaratie 390 stelach stelach Buna seara am primit de la un furnizor intracomunitar , mai multe documente debit-note, pentru luni anterioare depunerii declaratiei 390. Care ar fi ... (vezi toată discuția)