O firma de termopane din Timisoara ne-a montat geamuri la casa. Ne-a solicitat un avans, pe care l-am platit, dar nu ne-a taiat chitanta, spunand ca facem la final factura pe toata suma. Ca sa ma asigur ca nu arunc banii pe fereastra, am cerut o hartie de mana, pe care mi-a dat-o drept dovada, cu numele si semnatura furnizorului. La final, au montat geamurile, am platit diferenta, si cand sa imi elibereze factura, au refuzat. In zadar am insistat sa obtin factura si un contract de garantie, ca a inceput sa ma intimideze si nu am primit nimic. (sunt femeie si am discutat cu el pe cont propriu). Acum, la cateva luni dupa, nu mai imi raspunde la telefon si nu vine sa imi monteze plasele de tantari, platite si nelivrate. Mai mult, una dintre usi scartaie si nu se poate deschide. In prima faza mi-a spus ca am mentenanta 2 ani. Ce pot face eu cu o oferta a serviciilor transmisa pe mail de catre firma, hartia aceea de mana scrisa de ei si fara garantie sau factura? Cui sa ma afresez? In baza carei legi pot sa imi cer drepturile?