Sint proprietara unui apartament cu doua camere intr-un bloc care are cinci scari. Intentionez sa vind acest apartament si m-am adresat unei persoane specializata pentru intocmirea schitei cadastrale. Mi s-a spus ca nu pot face schita cadastrala deoarece nu este masurat intreg blocul. As vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in acest sens, si daca se poate, cam cit ar costa, aproximativ, masurarea blocului. Am inteles ca trebuie suportate taxele de toti proprietarii, insa ma tem ca este de domeniul fantasticului. Mentionez ca blocul are la parter spatii comerciale. Multumesc.
mergeti doamna la oficiul de cadastru de pe raza de domiciliu , pentru ca acolo au cele doua schite la cele doua scari care va trebuiesc pt cadastru. si din acele schite se deduc imediat dimenciunile blocului, acestea fiind facute la scara ;)
individul in cauza nu face altceva decit sa va mai bage pe git o operatiune de care nu este nevoie si care este destul de costisitoare. de asemenea, fiecare bloc ar trebui sa aiba Cartea tehnica a blocului, daca nu la presedinte, macar la constructor
mai puteti incerca si o alta persoana specializata in cadastrari, nu e musai cu aceea. pentru ca nu toti sint jepcari ;)