As dori sa fac documentatia cadastrala la un apartament care face parte dintr-un mic bloc cu 4 apartamente si o curte.
Titlul de proprietate pe curte este comun pentru cei 4 proprietari.
Intrebare: cum trebuie sa procedez, avand in vedere ca in urma cu 10 luni unul din ceilalti proprietari si-a facut cadastru si intabulare(inclusiv pe curtea in indiviziune) deoarece si-a vandut proprietatea.La data respectiva am refuzat sa particip impreuna ce el.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Va trebui sa contactati un expert autorizat de Cadastru care va solicita sa ii puteti la dispozitie actele de proprietate, el va veni sa mefectueze masuratorile proprietatii dvs. si va efectua schita cadastrala, obtinand si avizul oficilui de cadastru.
Ulterior, el va va informa ce mai aveti de facut pentru a inregistra in cartea Funciara proprietatea.
In functie de locatia unde se afla apartamentul dvs. se va stabili si pretul schitei cadastrale; e de preferat sa contactati mai multi experti.
Inchid aceasta discutie, pentru simplul motiv ca ati deschis-o de doua ori, in doua forum-uri diferite, lucru interzis de regulamentul care guverneaza discutiile noastre.
Dreptul de proprietar!
gici
Buna seara!in urma cu o saptamana am obtinut certificatul de Mostenitor in urma dezbaterii succesiunii.intrebarea mea este daca sora mea si fratele meu ,care ... (vezi toată discuția)