avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie de plata in cazul unei persoane decedate
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de plata in cazul unei persoane decedate

buna ziua ,
am primit o somatie de plata a mamei mele care este decedata din 2012 pentru neplata facturiii la Telecom(romtelecom) in valoare de 270 ron.as dori sa stiu daca eu eu as avea consecinte de executare silita a bunurilor imobile pentru neplata acestei somatii.Asta din vina lor pentru ca in 2012 fratele meu a anuntat cu 2-3 luni inainte de decesul mamei ca renunta la serviciile de telefonie fixa si am trimis nenumarate e-mailuri si cereri .Mentionez ca noi nu avem sediu romtelecom in oras.problema e ca eu locuiesc in acest imobil din 2013 si nu sunt responsabila si de cea ce s-a intampalt in ani anteriori.VA MULTUMESC .
Cel mai recent răspuns: mihaela zarnescu , utilizator 15:31, 17 Februarie 2015
Nu se va ajunge la o executare silita a unui imobil pt o asemenea suma. Eu consider ca suma este prescrisa la acest moment.

As dori sa va spun ca e vorba de o somatie din partea unei firma de recuperare nicidecum o hotarare judecatoreasca.Ar putea sa imi puna sechestrul pe contul de salariu?Contractul a fost facut pe numele mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare executare silita .un mic ajutor cu un sfat daca va rog ! ? andrey-tudy andrey-tudy Treaba sta in felul urmator ,cu cateva ore a venit postasul sa imi aduca o Instiintare de executare silita In urma cu 2 ani si jumatate tatal meu a avut un ... (vezi toată discuția)
Prescriere debit razvan22 razvan22 Buna ziua...Va contactez in legatura cu o datorie la romtelecom in valoare de 3500 cu scadenta in ian 2013 cesionat catre getback recovery in aug 2014...pana ... (vezi toată discuția)
Prescriptia dreptului de executare silita a unui credit de nevoi personale. dorelbaiu dorelbaiu - In data de 10.08.2010 banca a reziliat contractul, intreaga suma a devenit exigibila anticipat si a cerut executarea silita; - In data de 09.06.2011 am ... (vezi toată discuția)