buna ziua ,
am primit o somatie de plata a mamei mele care este decedata din 2012 pentru neplata facturiii la Telecom(romtelecom) in valoare de 270 ron.as dori sa stiu daca eu eu as avea consecinte de executare silita a bunurilor imobile pentru neplata acestei somatii.Asta din vina lor pentru ca in 2012 fratele meu a anuntat cu 2-3 luni inainte de decesul mamei ca renunta la serviciile de telefonie fixa si am trimis nenumarate e-mailuri si cereri .Mentionez ca noi nu avem sediu romtelecom in oras.problema e ca eu locuiesc in acest imobil din 2013 si nu sunt responsabila si de cea ce s-a intampalt in ani anteriori.VA MULTUMESC .
As dori sa va spun ca e vorba de o somatie din partea unei firma de recuperare nicidecum o hotarare judecatoreasca.Ar putea sa imi puna sechestrul pe contul de salariu?Contractul a fost facut pe numele mamei.
Prescriere debit
razvan22
Buna ziua...Va contactez in legatura cu o datorie la romtelecom in valoare de 3500 cu scadenta in ian 2013 cesionat catre getback recovery in aug 2014...pana ... (vezi toată discuția)