Buna ziua...Va contactez in legatura cu o datorie la romtelecom in valoare de 3500 cu scadenta in ian 2013 cesionat catre getback recovery in aug 2014...pana in nov 2016 nu m'au contactat telefonic decat primeam somatii,notificari appi din nov 2016 au terorizat vecinii pe tel fix pana au aflat nr meu si akm sunt sunat de 5 ori pe zi pt a achita..le'am spus ca este prescris dreptul la actiune si de a obtiune executarea silita intrucat ai trecut mai bn de 3 ani...astazi ma suna un angajat al companiei si imi spune ca are dosarul in fata si va fi trimis catre judecatoria prahova ca nu este preacria pt ca am fost instiintat prin somatii atat cat si telefonic si prin mesaje si ca multi debitori au considerat ca a fost prescris debitele si au ramas fara case..si ca m'au si inregistrat si ca va duce inregistrarile in fata judecatorului si va arata ca am vb si urat(adevarul e ca i'am facut camatati legali si pe o fata am facut'o si proasta)pt k nu mai suportam sa fiu apelat de 5 ori zilnic...sa achit sa fac un plan de rate sau este prescris?sa intrerupt preacriptia in cazul in care am fst informat de debit telefonic cat si prin somatii?