avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hartuire firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hartuire firma de recuperare

Buna seara...ma aflu in urmatoarea situatie sunt contactat de getback pt o datorie de la romtelecom in care ultima plata a fost in iulie 2012 fiind deja prescrisa.acum sunt hartuiti toti vecinii mei am luat legatura cu ei le'am cominicat ca nu recunosc debitul si ca dreptul de a cere executarea silita este prescrisa insa ei imi spun ca notificarile si cesiunea de creanta din 2014 a intrerupt prescrierea...ce pot face?am vazut ca au actionat si in instanta multi debitori cautand pe portal just si am vazut cereri de valoare redusa ...ce sfat imi dati?
Nu aveti decat sa formulati apararile respective in cazul in care o sa fiti parat intr-un eventual proces.alta varianta nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere debit razvan22 razvan22 Buna ziua...Va contactez in legatura cu o datorie la romtelecom in valoare de 3500 cu scadenta in ian 2013 cesionat catre getback recovery in aug 2014...pana ... (vezi toată discuția)
Cum procedeaza firma de recuperare razvan22 razvan22 pt o datorie la romtelecom care este prescrisa zic eu...ultima plata fiind in 2012 tot primesc somatii din partea recuperatorilor,ma suna prin vecini si le ... (vezi toată discuția)
Firme recuperari creante cochintu cochintu buna ziua.am avut un debit catre romtelecom cateva facturi neplatite din anul 2011 in valoare de 1600 lei fiind intr-o situatie financiara foarte proasta la ... (vezi toată discuția)