avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum procedeaza firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum procedeaza firma de recuperare

pt o datorie la romtelecom care este prescrisa zic eu...ultima plata fiind in 2012 tot primesc somatii din partea recuperatorilor,ma suna prin vecini si le lasa nr de tel sa ii contactez...in cazul in care ma dau in juudecata cine o va faceȘexecutorul judecatoresc va depune cererea de chemare in judecata sau ei...din ce stiu eu este ca numai la banci executorul in anumite cazuri depune cererile....in cazul meu ar fi cerere de valoare redusa siu cred ca din partea lor ...primesc acasa de la judecatorie in cazul in care am fost dat in judecata de ei ca sa pot face apel sa invoc prescrierea sau urmaresc portal just...cesionarea de creante intrerupe prescierea?ultima plata fiind in august 2012 ultima factura emisa de romtelecom in dec 2012...iar cesionarea de creanta a fost in data de 28,07,2014...
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:16, 31 Ianuarie 2017
Nu vă va da în judecată executorul judecătoresc. Pentru obținerea unui titlu executoriu este nevoie de o cerere de chemare în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperare razvan22 razvan22 in 07,2011 am incheiat un contract cu romtelecom..am avut serviciile pana in sept 2012 dupa care nu am mai platit...din ianuarie 2015 primesc somatii de la ... (vezi toată discuția)
Hartuire firma de recuperare razvan22 razvan22 Buna seara...ma aflu in urmatoarea situatie sunt contactat de getback pt o datorie de la romtelecom in care ultima plata a fost in iulie 2012 fiind deja ... (vezi toată discuția)
Corespondența prin e-mail poate întrerupe prescripția? am răspuns în acest mod unor recuperatori de creanțe biancca biancca Buna ziua. Transmiterea unor adrese pe email catre recupetatori de debite prin care am specificat ca dreptul de a solicita executarea silita este prescris, ... (vezi toată discuția)