avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aplicarea hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aplicarea hotararii judecatoresti

Buna ziua, in urma unui proces civil trebuie sa platesc cheltuieli de judecta in valoare de 1340 lei. In sentinta pe care am primit-o nu se specifica unde si cum trebuie sa platesc aceaste cheltuieli, am primit o scrisore de executare silita de la un executor judecatoresc si mi-au blocat contul de salariu desi eu am vrut sa platesc dar efectiv nu am avut unde.
Ce pot sa fac sa nu platesc executorul judecatoresc si sa platesc exclusiv cheltuielile de judecata si sa-mi deblocheze contul de salariu.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ellamaria , utilizator 15:49, 17 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Ati fi avut unde daca apelati la un executor si somati partea sa vina sa isi ridice banii sau daca ii plateati prin mandat postal pt ca sigur aveti in hotarare o adresa a partii.

Nu cred ca aveti sanse in cazul unei contestatii la executare.
Reclamantul este cetatean francez si eu nu detin decat un cont in euro de la el atat si nu locuieste in Romania
A fost Civil
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

E posibila executarea silita in conditiile in care exista o incuviintare de la judecatorie, iar debitorul si-a achitat datoria inainte de emiterea unei somatii? sergiud sergiud Buna ziua, Sora mea e debitor intr-un proces de partaj, iar pe 22 octombrie 2013 a fost emisa o hotarare definitiva si irevocabila din care reiese ca ... (vezi toată discuția)
Creditorii mi-au spus că au inițiat procedura de executare imobiliară. este posibil acest lucru dacă imobilul nu este întabulat? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua dupa legea noua un imobil care este neintabulat si terenul imobilului are alt propietar.cum se procedeaza dupa legea noua?se poate executa o casa ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Capatana Ionut Capatana Ionut Buna ziua am si eu o problema:m-am trezit zilele trecute la usa cu o somatie din partea unui cabinet de executor judecatoresc cu o somatie de executare silita ... (vezi toată discuția)