avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Completare in talon \\"Intrainat catre\\"
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Completare in talon "Intrainat catre"

Buna ziua. Am cumparat o masina, in acest moment fiind al treilea proprietar. Proprietarul nr.2 a inscris masina la financiar, dar nu a inmatriculat-o pe numele lui, cartea si talonul masinii fiind pe numele proprietarului nr.1. In talon nu e completata rubrica "instrainat catre...". Cei de la inmatriculari de la Pipera mi-au respins actele pe motiv ca acesta rubrica nu e completata. Intrbarea mea este cine completeaza rubrica din talon?
a - proprietarul 1: instrainat catre proprietarul 2
b - proprietarul 2: instrainat catre mine
c - proprietarul 1: instrinat catre mine

Din punctul meu de vedere, logic mi se pare varianta a). Ma gandesc ca doar proprietarul din actele masini poate completa in talon.

E normal sa mi se refuze inmatricularea din aceast motiv?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:54, 17 Februarie 2015
Rubrica de pe verso-ul talonului trebuie completata de catre proprietarul bunului mobil,in momentul incheierii formalitatilor de tranzactionare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa pot trece masina pe numele meu jhoncalin jhoncalin am cumparat o masina,de la o persoana.Am incheiat contractul de vinzare-cumparare, mi-a inminat actele masinii dar am constatat ca pe verso la certificatul de ... (vezi toată discuția)
Vânzare mașină GentianaM GentianaM Buna ziua! Am urmatoarea problema. In urma cu cateva luni am.vandut masina , persoana căruia am vandut-o ne-a tot amânat cu înmatriculare pe numele lui, din ... (vezi toată discuția)
Vânzare - cumparare auto mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am cumpărat o mașină în luna octombrie 2017, dar certificatul fiscal l-am primit in 4 ianuarie 2018 . Intrebarea mea este : Primesc amenda ,daca ma duc sa ... (vezi toată discuția)