avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil atribuit prin sentinta , înstrăinat în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil atribuit prin sentinta , înstrăinat în timpul procesului!

Bună Seara!
Cum sa procedez cu un imobil care mi a fost atribuit printr o sentinta în urma unui partaj succesoral judiciar si a fost vândut în timpul dezbaterilor?

Poate fi executat silit vânzătorul pentru suma din contract în baza titlului prin care mi a fost atribuit imobilul sau trebuie sa deschid acțiune în pretenții?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: amoga , utilizator 17:59, 24 Februarie 2015
Ar trebui anulat actul de vanzare... data viitoare notati litigiul in CF.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege sau coruptie Brandushica Brandushica Domnilor avocati si stimati uitilizatori al acestui site , ma confrunt cu urmatoarea problema , in urma unui proces care avea ca obiect nulitatea absoluta a 3 ... (vezi toată discuția)
Intabularea din oficiu,de catre registratorul ocpi,a unei ipoteci legale cu titlul de sulta,asupra terenului adjudecat de mine in urma udei licitatii publice freedriver freedriver in 2010-2012 a avut loc executarea silita a unui domn care imi datora o suma de bani.Aceasta actiune a avut loc in urma unui partaj fortat,intre ce doi ... (vezi toată discuția)
Notare in cartea funciara nisara1 nisara1 Buna ziua, am intrat intr-o incurcatura pentru niste active cumparate la licitatie in 2004 ( cu contract de vanzare-cumparare) fara a le autentifica la ... (vezi toată discuția)