avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de proprietate

Buna ziua,as vrea sa stiu daca pe actul de proprietate al unui apartament pot fi stipulate doua persoane,si daca este posibil cat costa actul.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:30, 18 Februarie 2015
Taxele sunt stabilite in functie de valoare si nu de persoane. Pot fi trecute doua persoane pe un astfel de act.
se poate, costurile sunt functie de valoarea bunului ce face obiectul contractului si modul cum dobandeste dreptul de a fi proprietar.
Ca si exemplu: eu am o casa vreau sa vand 1/2 atunci se fac actele necesare si se platesc taxe si impozite la acea valoare, in final vom fi 2 proprietarai fiecare cu cate 1/2din bun.
Nu a-ti dat date suficiente pentru a primi un raspuns mai complex.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie ? MikuVesel MikuVesel Parinti mei au un apartament cu 3 camere si o garsoniera ...apartamentul vor sa mi-l doneze mie . ce pot face sa ma asigur ca actul de donatie devine ... (vezi toată discuția)
[nelamuriri] blaxy resort / proprietate periodica OvidiuC88 OvidiuC88 Salutari, In timp ce cautam alte raspunsuri pe site-ul avocatnet, am fost redirectionat catre oferta Blaxy resort, un concept nou de proprietate periodica. ... (vezi toată discuția)
Schimbul numelui proprietarului Roxiuxx Roxiuxx Buna ziua.Am si eu nevoie de ajutorul vostru,daca se poate. Parintii mei,divortati,sunt plecati in strainatate de cativa ani,mami e stabilita acolo, si vor sa ... (vezi toată discuția)