avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SOMAJ DUPA CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SOMAJ DUPA CCC

Exista posibilitatea intrarii in somaj dupa ccc in conditiile in care am intrat in ccc direct din facultate si beneficez de el 2 ani.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 18 Februarie 2015
Trebuia sa va inscrieti mai intai la somaj dupa terminarea facultatii si apoi sa intrati in CCC. Astfel , la terminarea CCC se relua plata indemnizatiei de somaj care pe durata CCC este suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in somaj? Isabella MIHAELA Isabella MIHAELA buna ziua, poate ma puteti ajuta, acum sunt in ccc dar inainte de asta am fost in somaj deoarece firma la care lucram ma disponibilizat pe motiv de reducere ... (vezi toată discuția)
Contract munca determinat ramona18121984 ramona18121984 buna.am o nelamurire,daca cineva ma poate ajuta.lucrez cu contract determinat pe 6 luni.sunt insarcinata in saptamana 12 si tocmai ce mi s-a prelungit ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca cristtina_r cristtina_r Buna ziua, m-am angajat printr-un interviu intr-o multinationala in baza unui contract de munca pe perioada determinata de 3 luni urmand a se prelungi pe 6 ... (vezi toată discuția)