avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii PFA coafura
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii PFA coafura

Am infiintat un PFA al carui obiect de activitate este coafura - frizerie. Trebuie vreun aviz de la vreo institutie, de exemplu SANEPID etc? La ORC mi s-a cerut sa am cursuri de igiena. Altceva trebuie sa mai scot vreo autorizatie de undeva?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: lenutaelena4 , utilizator 11:21, 18 Februarie 2015
In cazul in care o sa colaborati cu PFA-ul la saloane cu acest specific.,nu va mai tre buie niciun aviz. Insa daca deschideti un salon va trebuie avize.
PFA-ul l-am infiintat la mine acasa. Eu o sa fiu deocamdata singura care o sa prestez si servicii. Ce avize am nevoie si de unde?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)
Autorizatie infiintare coafor biabia80 biabia80 Am auzit ca nu se poate infiinta un coafor intr o constructie veche. In legislatie nu am gasit nimic referitor la asta. De aceea va intreb daca pot sa deschid ... (vezi toată discuția)
Pfa coafor tomageta tomageta pot sa-mi infiintez pfa sau i individuala -profil coafura,frizerie ,daca nu am calificarea de coafeza?dar un srl? ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru ... (vezi toată discuția)