avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita la credit cu buletinul fara a gira ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita la credit cu buletinul fara a gira nimic

am o intrebare la un credit luat la bcr prin 2007 platit 3 ani apoi deloc. sa transferat creditul la kruk si acum este in executarew silita pe bun imobil. creditul sa facut cu buletinul fara a gira cu nimic si fara a semna sotia. stiam ca se face intai executare pe salariul celui in cauza dar se pare ca s-a trecut direct la bunul imobil. este corect asa ceva????mentionez ca imobilul este cumparat in timpul casatoriei de sotie iar sotul nu este trecut la cumparator si nici nu are nici o semnatura pe contractul de vanzare - cumparare . nici macar nu a fost cand s-au semnat actele......edeci ma gandesc ca nu are parte la imobil . este corecta aceasta executare silita de catre kruk????
Cel mai recent răspuns: mdanielam , utilizator 16:32, 18 Februarie 2015
Chestiunea e cam incurcata. Cateva precizari : bunurile dobandite in timpul casatoriei, sunt bunuri comune.Apoi, ati spus ca ati contractat imprumutul in 2007, si ati platit 3 ani pana in 2010, pe cati ani ati contractat creditul ? Cei de la kruk au trecut la executare imobiliara pentru ca probabil suma este mare iar prin poprire (adica executarea de pe salar) si-ar fi recuperat foarte greu banii.
Creditul a frost pe 5 say 7 ani nu stiu exact . au fost imprumutati 53 mil. Lei vechi. LA kruk au Cajuns 60 lei vechi IAR in timp sau i..nmultit . executarea fiind pt 113 mil vechi. Hotie pe fata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita adelinatataroiu adelinatataroiu Buna ziua ! In anul 2007 tatal meu a luat un credit cu buletinul de la BCR. A platit in jur de 3-4 ani luna de luna, dar in urma unei probleme aparute in ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil- contract de credit fara garantie imobiliara catapa catapa Buna ziua, Vin rugamintea daca se poate sa primesc un raspuns cat mai curand posibil. Am contractat un credit in urma cu 4 ani si am garantat cu ... (vezi toată discuția)
Executare silită alex2411 alex2411 Am primit o scrisoare de executare silită de la un birou de avocatură. Totul a început cu un credit de 33.000 de lei la BCR. Ratele nu s-au mai putut plăti ... (vezi toată discuția)