avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ipoteca pe apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ipoteca pe apartament

asociatia de proprietari poate pune ipoteca pentru un debit de 5300 de lei?
Cel mai recent răspuns: Traian Danceanu , Consilier juridic 07:16, 27 Februarie 2015
Asociatia isi poate inscrie privilegiul imobiliar in cartea funciara, iar in cazul in care bunul se va instraina, asociatia va avea rang prioritar pentru debitul pe care il datorati.
acum eu pot face un imprumut ipotecar daca am platit debitul fata de ei?
in situatia in care ati achitat integral debitul,prezentati la cadastru documentul justificativ in vederea radierii sarcinii
Raspunsul e clar: NU !
Nu s-a facut un contract ipotecar ....
in legatura cu ipoteca impusa de asociatie am platit suma de 3150 debit in octombrie 2014 iar pentru suma de 2150 reprezentand penalitati am facut un angajament de plata cu apaterm galati de scaderea penalitatilor platind direct la ei o perioada de 12 luni doar factura caldurii, Intrebare--- pot scoate acum adeverinta ca am platit debitul si cu angajamentul de plata anexat sa scot apartamentul de sub aceasta ipoteca?

Alte discuții în legătură

Buna ziua - apartament cu datorii raj4o raj4o trebuie sa fac un imprumut cu ipoteca dar asociatia de locatari a ipotecat apartamentul pentru suma de 5300 am achitat datoria restanta de 3150 iar la ... (vezi toată discuția)
Ipoteca de rang 1 versus legea 230 / 2007 art 51 max36 max36 La mine in bloc a existat un proprietar de apartament care a avut un credit la banca ipotecat cu apartamentul in catre avea sediul firmei.Nu a mai platit si e ... (vezi toată discuția)
Cum recuperam restante de apartamente luate prin banca unlocatar unlocatar Buna ziua As dori sa stiu daca exista vreo procedura de recuperare a restantelor in cazul unui apartament cumparat cu credit de la banca. Avem citeva ... (vezi toată discuția)