avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament \\"furat\\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament "furat"

Buna ziua,

As dori sa ma ajutati intr-o problema. Sa zicem ca eu am dat unei persoane 20.000 de euro sa cumpere un apartament, dar neavand acte romanesti i-am spus persoanei respective sa treaca pe numele ei apartamentul. Dupa 1 luna acea persoana ma da afara din casa, eu ramanand pe strazi. Ce se poate face in legatura cu aceasta problema. Exista hartia de la banca cand am retras suma de bani, exista martori, inregistrare video de la banca. Mi-ar fi de mare ajutor daca mi-ati putea da niste sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Baroti , utilizator 18:21, 18 Februarie 2015
Poate ca ar trebui sa faceti o plangere la politie, ingrijindu-va intre timp sa se pastreze inregistrarea de la banca.
Ok, asta s-a rezolvat, nu e cazul meu, e al unei cunostinte care e cetatean german. A fost la politie, asteptam sa vedem ce se intampla. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roman sau nu - verificare cetatenie mihai1966 mihai1966 Exista un site unde se poate verifica CNP-ul ? As dori sa ma informez personal daca mai sunt cetatean roman sau nu. VA multumesc pentru informatie. (vezi toată discuția)
Cetatenia germană & română SonjaL SonjaL După obtinerea cetateniei germane, care sunt pașii urmatori? Trebuie anunțate diverse instituții ?(doctori, asigurări, loc de munca, finante, banca ... (vezi toată discuția)
Furt atm si dovedire daniela0101 daniela0101 Buna ziua! Abia astazi, 21/09/2015 am descoperit ca pe data de 26/07/2015 mi-au fost sustrasi 500 euro de pe card. Am o banuiala cine a facut asta, am dat ... (vezi toată discuția)