mama mea a decedat in urma cu o luna si am aflat printr-o scrisoare care i-a ajuns acasa ca are o datorie la banca in urma unei decoperi de cont.cei de la banca mi-au cerut sa le trimit certificatul de deces prin fax si astazi m-au sunat si mi-au spus ca noi,cele 4 surori suntem obligate sa platim datoria pentru ca suntem mostenitoare....doresc sa mentionez ca noi nu am mostenit absolut nimic deoarece nu detine nici un bun.De asemenea as mai dori sa mentionez ca bunica mea traieste(mama decedatei).intrebarea este cum am putea sa rezolvam problema aceasta?O sa fim siliti sa achitam datoria chiar daca noi nu am mostenit nimic?va multumesc pentru ajutor!
E foarte simplu. Daca mama dvs. nu a avut nimic si nu ati mostenit nimic (si nu ati fost cooplatitori sau giranti la banca), atunci nu aveti obligatia sa platiti nimic. Ziceti-i de la obraz angajatuli bancii ce aveti de ras. Nu va lasati prostita.
Discutii
MirelaFener
Dacă socrul a scos bani din banca in 2018,el având cancer din 2016 ,cum banca a putut să îi dea bani?Am inteles de la banca ca el a declarat împreună cu ... (vezi toată discuția)