avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Discutii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Discutii

Dacă socrul a scos bani din banca in 2018,el având cancer din 2016 ,cum banca a putut să îi dea bani?Am inteles de la banca ca el a declarat împreună cu fiul său care e girant la tatăl său,ca socrul e sănătos și nu suferă de nici o boala,ideea e ca socrul a renunțat și la asigurare de viata ,dar a facut credit ipotecar si plus girant.
In 2019 socrul a decedat,a rămas girantul si mostenitorul,de ce moștenitorul plătește banca daca girantul traieste ??
Tin sa mentionez ca girantul vrea si parte,fără a plati si datoriile lăsate în urmă de tatăl lui !
Mentionez din nou ca avem toate documentele,avem si avocat,dar vreau sa ma sfătuiesc si cu voi..
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
MirelaFener, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:05, 14 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Creditorul nu e obligat sa se intrepte cu prioritate catre cineva, el vrea sa isi astupe gaura cat mai repede.. asa ca fie executa ipoteca, fie se indrepta impotriva girnatului, mostenitorului, impotriva tuturor, nu conteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita garant ipotecar stoicamir stoicamir Buna ziua, As avea nevoie de un raspuns pentru urmatoarea situatie: Acum 5 ani, mama mea a eliberat o procura unei persoane pentru a pune ipoteca pe un teren, ... (vezi toată discuția)
Lmposibilitate plata credit ipotecar utilizator0987 utilizator0987 Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca se poate ce implicatii are familia in urma contractarii unui credit imobiliar ipotecar si neplatirea ratelor. Daca tatal ... (vezi toată discuția)
Împrumutul ipotecar este obligatoriu să fie preluat de copii, în caz de deces al împrumutatului și coplătitorului? Silviu Gabriel Silviu Gabriel Buna ziua, as dori sa stiu daca la un împrumut ipotecar din anul 2002, in care titularul imobilului sunt părinții mei, in caz de deces imprumutul este ... (vezi toată discuția)