avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... refuz plata Apia
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

refuz plata Apia

Buna ziua
Tatal meu a declarat la Apia 2,77 ha pentru a primi sprijin financiar. 0,66 ha vie si restul teren arabil. Subventii Apia a primit pe aceste suprafete in ultimii 5 ani. In anul 2014 nu a mai primit aceste subventii pe motiv "via este nemuncita" (cum a precizat un lucrator Apia). Total neadevarat! Verificand hartile cu aplasarea terenului am observat ca acesta s-a facut in cu totul alta parte. Am contestat la Apia si mi-au fost trimise niste hartii cu teledetectia si cu declaratia tatalui meu ca "am participat la controlul efectuat". Intrebandu-l pe tatal meu acesta mi-a spus ca intradevar a semnat o hartie dar au fost chemati cca 200 de persoane la primaria din comuna (nicidecum in camp) si i-au pus sa dea o declaratie cum ca au participat la control. Au semnat "ca primaru" toti fara sa citeasca. (exista martori in acest sens).E adevarat, au fost si constransi spunandu-le "sa facem actele mai repede pentru a primi banii in octombrie". Acest lucru s-a intamplat in august 2014, iar teledetectia in octombrie 2014.Controlul trebuia sa se desfasoare dupa anumite procedee: dispozitie de plata, decizie, GPS, aparat foto etc. Nimic din toate astea. Mai mult, il gasesc vinovat pe tatal meu ca nu a stiut sa se pozitioneze pe harta lor, in programul lor informatic. Au pretentia ca tatal meu la 71 de ani sa stie ce ei, ca si angajati Apia, au facut cursuri de luni de zile. Refuzul de plata a fost justificat prima data ca "are via nemuncita" si a doua oara "nu ati stiut sa va poyitionati bine pe harta". Ce ar trebui sa fac si daca am sanse sa castig in instanta.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestatie raport masurare apia aritim aritim Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema legata de Apia. Tatalui meu in august 2008 i au fost masurate un numar de 5 parcele de ... (vezi toată discuția)
Litigiu pamant vandut in 2007 cu chitanta de mana (proces) paula12345 paula12345 Buna ziua ! Sunt chemata in judecata intr-un proces in legatura cu o suprafata de pamant,mostenirea tatalui meu de la parintii sai.Tatal este decedat,pamantul ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare fara consimtamantul uneia dintre parti steelboy_dexter steelboy_dexter Buna Ziua! Am un antecontract de vanzare cumparare care a fost incheiat in anul 2007 decembrie,prin care bunicul meu a vandut terenul prin mandatar unei ... (vezi toată discuția)