avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare firma

Buna ziua,

Ma intereseaza cu cat as putea vinde o firma (SRL) deschisa in 1992, fara datorii la stat, cu activitate principala coafura si alte activitati de infrumusetare si 87 de activitati secundare. Firma este inactiva din anul 2011.
Cel mai recent răspuns: Andreea_Isac , utilizator 22:14, 19 Februarie 2015
Ce inseamna pentrudvs,inactiva?daca ati susoendat activutatea la regustru,ati depus si declaratii la ANF pe 0 lei? De cate ori ati suspendat si reluat activitatea la regustru ,pentru ca firma sa fue inactiva asa cum spunetu. Este pisibil sa aveti datirii chiar mari si amenzi de platit.
Pana în anul 2011 firma a avut punct de lucru. Apoi acesta a fost închis și a rămas doar sediul firmei. De atunci și pana în prezent au fost depuse bilanțul, balanta pe zero și declarația pe propria răspundere ca firma nu a avut exercițiu financiar. Cred ca dacă as avea datorii cei de la ANAF ar trimite somație și totodată m-ar instiinta și contabilul.
Daca ati depus toate declatatiile inseamna ca nu aveti nici o datorie, in ceea ce privesta cesiunea partilor sociale (vanzare asa cum o denumiti mai sus) veti primi contravaloarea partilor sociale
Mulțumesc pentru răspunsuri, însă ma interesa un preț aproximativ care l-aș putea obține dacă as cesiona firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold mare la contul casa în lei andreea_eu andreea_eu bună ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate. Va contactez în legătură cu o speță. Am avut o firma pe care anul trecut în octombrie am ... (vezi toată discuția)
Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un srl Alexa1234ee Alexa1234ee Buna ziua... Am un srl fara activitate de vreo 2 Ani ...a avut datorii la Finante si a fost declarat inactiv .... Acum situatia este urmatoarea: Datoriile ... (vezi toată discuția)