avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate Banca

Buna ziua!
Am un credit de nevoi personale la Banca Transilvania din anul 2007. In momentul in care am luat creditul dobanda era de 15.5% iar in momentul de fata rata dobanzii a ajuns la 10.11%. Saptamana trecuta am cerut un nou scadentar de la banca si am observat ca desi de cativa ani eu platesc o rata mai mica, suma totala de plata nu numai ca nu a scazut dar este mai mare cu cca 100 ron. Am cerut un punct de vedere de la banca si acestia mi-au spus ca acesta situatie se datoreaza deoarece rata creditului se calculeaza in baza formulei anuitatii.

Alte discuții în legătură

De ce la declararea exigibilitatii unui credit, creanta devine cu mult mai mare decat creditul primit initial? znicolae9 znicolae9 Am un credit bancar , in valuta. De un an nu am mai platit ratele .Am primit somatie ptr returnarea integrala a creditului primit. Suma care mi se cere ... (vezi toată discuția)
Semnare grafic de rambursare credit ipotecar ContSters185853 ContSters185853 Prin semnarea prezentului document, Imprumutatul declara ca a luat la cunostinta ca: 1. Valoarea ratei lunare poate fi afectata de anumiti factori externi (de ... (vezi toată discuția)
Executarea silita- suma datorata adrian20000000 adrian20000000 buna ziua..am si eu o nelamurire legata de executarea silita. in anul 2008 am luat un credit de 6000 euro de la o banca ,cu o rata de 100 de euro pe 10 ani. ... (vezi toată discuția)