avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reclamatie panou publicitar pe trotuar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reclamatie panou publicitar pe trotuar

Buna ziua..in fata blocului si-a deschis cineva un magazin si si-a amplasat pe trotuar un panou publicitar ingreunand circulatia. Am vorbit cu persoana in cauza si mi-a spus ca degeaba fac reclamatie ca el e prieten sau neam cu viceprimarul. Se mai merita sa incerc sa fac o reclamatie sau ajunge la el si nu ii face nimic? Mentionez ca stau in Sectorul 6 si aici din cate am inteles panourile publicitare nu mai primesc aprobare de la ADP de vreo 2 ani pentru amplasare pe spatiul public. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 21:15, 18 Februarie 2015
Puteti face reclamatie. Amplasarea de mijloace de reclama si publicitate trebuie sa respecte urmatorul regulament pentru autorizare, construire si amplasare:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Reglementari legale cu privire la publicitate prin afisare de banere janapress janapress buna ziua vreau sa deschid o intreprindere familiala in mediu rural activitatea - comertul cu amanuntul. dupa cum se spune publicitatea este sufletul ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar respins tmdtsc tmdtsc Buna ziua, Sotia s-a infiintat o societate comerciala (agentie de turism) la parterul unui bloc din sectorul 3. Cu foarte mare greutate am reusit sa obtinem ... (vezi toată discuția)