avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare teren extravilan
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare teren extravilan

Rog sa-mi spuneti ce taxe si impozite se platesc in cazul vanzarii de teren extravilan (agricol) ca persoana fizica ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:23, 18 Februarie 2015
Va spune notarul! El are grila cu valoarea de impozitare. Mai conteaza si suma de tranzactionare. Tot notarul va ,,deznoada".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan buna ziua, in urma cu 1 an, mama mea ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Vanzare teren extravilan Buna ziua, In urma cu 1 an, mama mea a dobandit o parte din suprafata unui teren extravilan prin vanzare. Doresc sa fac vanzare ... (vezi toată discuția)
Valoarea de circulatie a unui teren GeannieBlue GeannieBlue Ma poate ajuta cineva sa aflu cum as putea afla valoarea de circulatie a unui teren intra-vilan din Bucuresti, care nu are constructii pe el? Stiu doar ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament halesday halesday Buna, La vanzarea apartamentului trebuie sa platesc impozit pe venit si trebuie sa platesc taxa notariala..cele doua a caror cuantum conteaza. Apartamentul e ... (vezi toată discuția)