avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Detalii infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Detalii infiintare PFA

Buna seara,

Doresc sa infiintez un PFA care sa aiba ca obiect de activitate un site de anunturi imobiliare unde utilizatorii isi pot promova anunturile contra cost. As avea cateva intrebari:

La formularul "Cererea de verificare disponibilitate şi/sau rezervare firmă"
[ link extern ]

1. Ce denumiri de PFA pot utiliza daca am 2 prenume? Poate fi ceva de forma Nume familie urmat de initiala primului prenume
Nume familie urmat de initiala celor 2 prenume cu "-" intre ele?

2.La punctul IV.3. cum trebuie sa completez daca am un contract de comodat? Chiar nu am nicio idee cum pot completa cele 4 campuri de acolo
prin..??.....CNP/NIF .....al cui CNP???.....în calitate de.......???.... conform......???.......

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george212 , utilizator 19:28, 18 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe e-onrc mult prea mari !! certificatul digital nu prea ajuta themasterpc themasterpc Buna ziua, Nu as vrea sa incep cu \"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu'\" , dar nu pot altcumva. Cum este posibil ca taxele pentru cererea de ... (vezi toată discuția)
Asociatie culturala sanda1956 sanda1956 1. De unde obtin formularul pentru obtinerea dovezii de disponibilitate a numelui asociatiei? 2. Sediul as. va fi intrun local al primariei. Ce acte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru un site cu anunturi valentina370 valentina370 Buna ziua, va rog spuneti-mi daca am o intrepridere individuala neplatitoare de TVA in al carui certificat constatator este trecut \" 4791-comert prin ... (vezi toată discuția)