va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru rezolvarea urmatoarei situatii. Acum cativa ani cand am deschis PFA-ul am intocmit si legalizat la notar pentru 1 an de zile un contract de comodat intre mine ca PFA in curs de inmatriculare si parintii mei ca proprietari ai apartamentului in care locuiam si inca locuiesc(si eu si dansii). Dupa 1 an acest contract a expirat si asa sunt si acum inregistrat la Reg.Comertului, adica cu sediul social expirat!! Vreau sa repar aceasta problema dar cum sa procedez pentru ca pe contractul de comodat scrie "PFA.... in curs de inmatriculare". La data infiintarii nu am stiut ca acest contract nu trebuie neaparat legalizat la notar si m-am zgarcit la a plati doar un an de comodat. Ce sa fac?
Sa faceti un contract de comodat intre societate si parinti pe durata nedeterminata incepand cu data expirarii primului contract. Gasiti modele pe net cate doriti sau il copiati pe primul mai putin mentiunea despre termen. Apoi mergeti la Reg com. si rezolvati problema.
Contractul de comodat
Roxie
Buna seara.
Intentionez sa imi iau autorizatie PFA pentru a putea lucra ca traducator. Unul din actele necesare la dosar este cel care sa dovedeasca dreptul ... (vezi toată discuția)