avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de comodat sediu PFA-prelungit
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de comodat sediu PFA-prelungit

Buna seara,

va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru rezolvarea urmatoarei situatii. Acum cativa ani cand am deschis PFA-ul am intocmit si legalizat la notar pentru 1 an de zile un contract de comodat intre mine ca PFA in curs de inmatriculare si parintii mei ca proprietari ai apartamentului in care locuiam si inca locuiesc(si eu si dansii). Dupa 1 an acest contract a expirat si asa sunt si acum inregistrat la Reg.Comertului, adica cu sediul social expirat!! Vreau sa repar aceasta problema dar cum sa procedez pentru ca pe contractul de comodat scrie "PFA.... in curs de inmatriculare". La data infiintarii nu am stiut ca acest contract nu trebuie neaparat legalizat la notar si m-am zgarcit la a plati doar un an de comodat. Ce sa fac?

Va multumesc!

Cu stima,
Emil
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 21:42, 18 Februarie 2015
Sa faceti un contract de comodat intre societate si parinti pe durata nedeterminata incepand cu data expirarii primului contract. Gasiti modele pe net cate doriti sau il copiati pe primul mai putin mentiunea despre termen. Apoi mergeti la Reg com. si rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru comertului si contractul de comodat..........o mare dilema..... Analore Analore Buna ziua, As dori si eu cateva opini in ceea ce priveste atitudinea Reg. Com Brasov. Speta ar fi urmatoarea: La inmatricularea in Reg.Com a unei P.F.A. ... (vezi toată discuția)
Model contract pentru sediul social în locuința proprietate personala SoniqueDee SoniqueDee Bună:) Va rog tare mult sa mă ajutați într-o chestiune. Pentru un PFA. Sediu Social expirat de ceva vreme la o adresă unde am stat cu chirie, nu am ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat Roxie Roxie Buna seara. Intentionez sa imi iau autorizatie PFA pentru a putea lucra ca traducator. Unul din actele necesare la dosar este cel care sa dovedeasca dreptul ... (vezi toată discuția)