avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... fals in declaratii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

fals in declaratii

Buna ziua as avea o intrebare daca doi parinti au divortat si au copil minor de 4 ani,mama face lucruri diverse pe ascuns fara stirea tatalui desi au exercitarea autoritatii parintesti in comun de exemplu:
1.mama a inscris copilul la gradinita fara sa-i comunice tatalui care este gradinita sau ca l-a inscris iar la gradinita a dus prima sentinta care nu era valabila deoarece era a doua definitiva ca ea singura are exercitarea autoritatii parintesti.
2.aceasta nu comunica medicii minorului
3.a dus o adeverinta la gradinita cum ca minorul este apt pt a fi inscris desi acesta sufera de autism si are un certificat grav cu asistent.
Tatal poate face o plangere???Ce poate sa faca???
Cel mai recent răspuns: deea12 , utilizator 23:24, 18 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Dar tatal a primit un inscris de la gradinita prin care acestia ii comunica faptul ca mama la inscrierea minorului a spus ca exercita singura exercitarea autoritatii parintesti si a dus o adeverinta ca minorul este apt cand de fapt sudera un handicap grav cu asistent...de acea intreb nu se poate face o plangere pentru fals in declaratii deoarece aceasta a negat unele acte adevarate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotarari judecatoresti deea12 deea12 Buna ziua, Sotul meu are un fiu din prima casatorie in varsta de 3 ani jumate.A divortat din anul 2011 si a primit program de vizitare cu minorul (in care il ... (vezi toată discuția)
Ajutor divort aryana2012 aryana2012 Buna ziua, Am o mare problema. Sunt casatorita cu un copoil minor. Minorul are 5 luni. Sotul a devenit alcoolic si nu il pot face sa se lase de bautura. As ... (vezi toată discuția)
Sunt tată. nu îmi pot exercita autoritatea părintească în fața instituțiilor statului. ce să fac? MaraToaderia20 MaraToaderia20 Sunt tată. Nu îmi pot exercita autoritatea părintească în fața instituțiilor statului. Ce să fac? Sunt tatăl unui minor în vârstă de 5 ani, ... (vezi toată discuția)