avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Masura 312
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Masura 312

Buna ziua! Pentru a accesa fonduri prin masura 312 cu un PFA,acesta trebuie sa fie nou infiintat, doar dupa depunerea proiectului sau acest PFA poate fi infiintat si cu ani inainte? Ca sa fiu mai bine inteleasa....eu vreau sa infiintez acum un PFA si imi voi depune anul viitor dosarul pt fonduri Europene. Pentru aceasta masura 312 se cere sa nu fi functionat innainte ca PFA sau nu are importanta?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:12, 19 Februarie 2015
Da, despre asta este vorba. Intrebarea mea este daca PFA -ul trebuie sa fie inregistrat atunci cand doresti sa acesezi fondurile sau poate avea vechime de 1 an, 2...
Tebuie sa cititi liniile de finantare 6.2 si 6.4 de la fisele masurilor pe site:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma decoratiuni - fonduri europene sweety00 sweety00 as dori sa-mi infiintez un pfa...sau o firma.nu stiu exact categoria din care face parte,dar in domeniul decoratiunilor pentru evenimente(decor sali,flori si ... (vezi toată discuția)
Azil sau camin de batrani dumitrud dumitrud Buna seara, In comuna unde m-am nascut exista o cladire care a functionat ca scoala cu sala de clasa si doua apartamente cu trei camere. Acum aceasta cladire ... (vezi toată discuția)