avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

In luna noiembrie 2013 am intrat in concediul de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani. In luna mai 2015 doresc sa reincep activitatea iar copilul va implini 2 ani doar la sfarsitul lunii august. Am dreptul sa primesc stimulent de insertie pentru perioada mai-august si care este valoarea acestuia? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:57, 19 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru perioada ramasa pana implineste copilul 2 ani veti primi stimulentul de insertie de 500 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil - rog lamurire! madi1983 madi1983 Buna ziua! Lucrez in invatamant, de meserie invatatoare (urmeaza sa nasc peste o luna si un pic)...daca optez pt concediu 2 ani, dar vreau sa ma intorc mai ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie karismatik_4u karismatik_4u Buna ziua! In anul 2013 am intrat in concediu de cresterea copilului incepand cu data de 1 noiembrie. Am optat pentru concediu pana la varsta de 2 ani a ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu din concediu crestere copil daniela22032003 daniela22032003 Buna ziua. Intentionez sa revin la servici din concediu crestere copil la varsta de un an a fetitei, desi am optat pentru concediu de ingrijire de 2 ani. Vreau ... (vezi toată discuția)