avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Contestatie sau intampinare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Contestatie sau intampinare

Mi s-a cerut insolventa de catre un creditor. Datoria nu indeplineste insa conditia pragului de 40.000 lei, fiind mai mica. Ce imi sugerati sa fac: contestatie, intampinare, sau sa nu fac nimic, urmand ca la primul termen sa evidentiez neatingerea pragului?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alex28 , utilizator 22:20, 20 Februarie 2015
Faceti intampinare si aratati situatia reala.
Sa fiu sigur ca am inteles: Intampinare, nu contestatie? Multumesc.
Revin cu intrebarea initiala: daca nu fac nici contestatie nici intampinare, urmand ca la primul termen sa invoc neatingerea pragului?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie cerere insolventa ContSters56278 ContSters56278 un creditor a cerut deschiderea procedurii insolventei pt o datorie din toamna pe care nu am reusit sa o platesc. Totusi am platit 1/3 din suma cu o zi inainte ... (vezi toată discuția)
Proces de faliment - debitor S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L Buna seara/ziua, Revin cu o intrebare deoarece nu am gasit legea si nici un raspuns sigur nu am gasit . In cazul in care un debitor, persoana juridica, ... (vezi toată discuția)
Insolventa 2014 juridicgrup juridicgrup Buna ziua, SC x SRL in calitate de creditor solicita dechiderea proceduri de insolventa(legea 85/2014) fata de SC Y SRL in calitate de debitor. Creanta in ... (vezi toată discuția)