In data de 12/06/09 am avut nenorocul de a depasi un autoturism intr-o zona in care era linie continua iar politaii stateau in masina pe contrasens la panda.Binenteles ne-a oprit pe amandoi(el ca si martor)iar mie mi-au suspendat permisul pentru 30 de zile eliberandu-mi o dovada valabila 15 zile.Nu prea am avut de obiectat mare lucru intrucat in acea zona era intradevar linie continua panta usoara si o trecere de pietoni marcata superficial.Toate bune si frumoase numai ca eu am facut un recurs(a carui termen este pe 09/10/09)pentru anularea unui proces verbal de contraventie fiind implicat intr-un accident usor ca urmare a unui depasiri efectuate regulamentar din punctul meu de vedere insa politisti ne-au pus la culpa comuna (acuzandu-ma ca nu am pastrat distanta suficienta fata de vehicolul depasit) fiecare trebuind sa ramanem fara permis 60 de zile.Acum as dori un sfat:sa imi ispasesc pedeapsa pe care am primit-o recent sau sa fac o contestatie si acestui proces verbal(desi nu prea as avea sanse de castig)iar in eventualitatea piederii recursului as primii pedeapsa cumulata celor doua contraventii?-fara sa pot face cerere pentru reducerea la o singura luna?Sper sa ma fi inteles ce am vrut sa spun.Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat!
~ final discuție ~